FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: SPORT U 12.30 SATI

ZAGREB, 30. listopada 2004.(Hina) - Pregled najvažnijih sportskihdogađaja do 12.30 sati:
ZAGREB, 30. listopada 2004.(Hina) - Pregled najvažnijih sportskih događaja do 12.30 sati:

HOUSTON

Četvrti tenisač svijeta Španjolac Carlos Moya osigurao je nastup na ATP Mastersu osam najboljih tenisača svijeta koji će se od 15. do 21. studenoga održati u američkom gradu Houstonu. Moya je i teoretski osigurao nastup na Mastersu, iako su ovog tjedna još u tijeku turniri u Stockholmu i Baselu, a sljedećeg tjedna je na program zadnji turnir Masters Seriesa u Parizu. Prije Moye, put u Houston su osigurali Roger Federer, Andy Roddick, Lleyton Hewitt i Gaston Gaudio, a za preostala tri mjesta bore se Guillermo Coria, Marat Safin, Tim Henman, Andre Agassi i David Nalbandian. Svi će oni nastupiti u Parizu, osim Corie koji je bio ozlijeđen i tek je započeo za treningom.

PARIZ

U prvom dvoboju 12. kola nogometnog prvenstva Francuske Marseille i Monaco odigrali su 1-1.

Poveo je Marseille preko Kokea u 20. minuti, a izjednačio je Mohamed Kallon u 31.

BASEL

Rezultati četvrtfinalnih dvoboja sa milijun eura vrijednog ATP turnira tenisača u Baselu:

David Nalbandian (Arg/4) - Rainer Schuettler (Njem/6) 4-6, 7-6 (5), 6-3

Jiri Novak (Češ) - Tim Henman (VB/2) 7-6 (5), 7-5

Nicolas Massu (Čil/7) - Bohdan Ulihrach (Češ) 6-2, 7-6 (4)

Stefan Koubek (Aut) - IVAN LJUBIČIĆ (HRV) 2-6, 7-5, 7-5

SALT LAKE CITY

Ruski košarkaš Andrej Kiriljenko i NBA momčad Utah Jazz konačno su se dogovorili oko produžetka ugovora, pa će Rus i narednih sedam godina biti član Utaha za ukupnu svotu od 86 milijuna dolara. Ovo je klub koji volim i želim ostati u njemu do kraja karijere, kazao je 23-godišnji Kiriljenko, koji je prošle sezone bio najbolji strijelac (16.2), skakač (8.1), bloker (2.76) i oduzimač lopti (1.92). Sa Kiriljenkovim potpisom Utah je riješila sva pitanja oko visokih igrača, budući da su ranije uzeli Carlosa Boozera iz Clevelanda i Turčina Mehmeta Okura iz prvaka Detroit Pistonsa. Za Utah igra i hrvatski košarkaš Gordan Giriček koji je 19. srpnja ove godine potpisao četverogodišnji ugovor za 16 milijuna dolara.

LJUBLJANA

Broj hokejaša NHL lige, koji su zbog prekida svih aktivnosti u najjačoj ligi svijeta iskoristiti mogućnost igranja u Europi, popeo se već na 236 igrača. Među posljednjima su se iz SAD-a i Kanade na selidbu u Švedsku, Njemačku i Francusku odlučili Bryan McCabe (Toronto), Tyler Arnason (Chicago), Anders Eriksson (Columbus) i Brad Ference (Phoenix). Od neigranja u NHL ligi najviše su se okoristili Česi, u čijoj je Exstraligi sada već 53 NHL hokejaša, u Švedskoj ih je 46, a u Rusiji 42.NHL igrače sada mogu vidjeti ljubitelji hokeja na ledu u čak 15 država, a u među njima je i Slovenija jer su u redove ZM Olimpije stigla tri Kanađanina - Matt Pettinger (Washington), Manny Malhotre (Columbus) i Brian Willsie (Washington). Ovu trojicu su sinoć imali prilike gledati i Zagrepčani na gostovanju i pobjedi Olimpije (2:1) u susretu Interlige kod Medveščaka.

STOCKHOLM

Rezultati četvrtfinalnih dvoboja sa 650.000 eura vrijednog ATP turnira tenisača u Stockholmu:

Thomas Johansson (Šve) - Andrei Pavel (Rum/3) 7-6 (4), 7-5

Michael Ryderstedt (Šve) - Joachim Johansson 3-6, 5-3 predaja

Andre Agassi (SAD/1) - Fernando Verdasco (Špa/8) 7-6 (4), 6-2

Tommy Haas (Njem/4) - Olivier Rochus (Bel) 6-3, 7-6 (4)

BRUXELLES

U prvoj utakmici 11. kola nogometnog prvenstva Belgije Club Brugge je kao gost u Liegeu svladao domaći Standard sa 4-1, a prvi pogodak za Brugge postigao je Boško Balaban u 23. minuti.

AMSTERDAM

U utakmici 10. kola nogometnog prvenstva Nizozemske Utrecht i PSV Eindhoven odigrali su 0-0.

LINZ

Rezultati četvrtfinalnih dvoboja sa 585.000 dolara vrijednog WTA turnira tenisačica u Linzu:

Jelena Bovina (Rus/9) - Alina Jidkova (Rus) 6-7 (3), 6-2, 3-0 predaja

Nadia Petrova (Rus/5) - Meghann Shaughnessy (SAD) 3-6, 6-3, 6-2

Amelie Mauresmo (Fra/1) - Ai Sugiyama (Jap/6) 6-2, 6-4

Jelena Janković (SCG) - Vera Zvonareva (Rus/4) 6-4, 6-4

MADRID

Napadač španjolske Valencier Mista produžio je ugovor sa klubom na još pet godina, pa će 25-godišnjak na Mestalli biti do 2010. Iako je prošle sezone bio najbolji strijelac Valencie sa 19 ligaških pogodaka, dolaskom talijanskog trenera Claudia Ranieria većinu vremena provodi na klupi, pa se govorkalo kako će se preseliti u Liverpool kod bivšeg trenera Rafe Beniteza.Valenciji loše ide u zadnje vrijeme jer su izgubili posljednje četiri utakmice, a ispali su iz Kupa Kralja od drugoligaša Lleide.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙