FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: HRVATSKA U 9,30 SATI

ZAGREB, 28. listopada 2004. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do9,30 sati.
ZAGREB, 28. listopada 2004. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 9,30 sati.

ZAGREB/PARIZ - Predsjednik Akademije medicinskih znanosti Hrvatske i ravnatelja Kliničkog bolničkog centra, prof. dr. sc. Željko Reiner, izabran je na europskom summitu o prevenciji kardiovaskularnih bolesti u Parizu, za jednog od osam članova Zajedničkog komiteta europskih znanstvenih i stručnih društava za prevenciju kardiovaskularnih bolesti, priopćeno je jutros iz Hrvatskog društva a aterosklerozu. Taj komitet, koji predstavlja nekoliko stotina tisuća europskih liječnika, donosi svakih nekoliko godina glavne smjernice o prevenciji kardiovaskularnih bolesti, nadzire njihovu primjenu i koordinira svekolike aktivnosti na prevenciji infarkta srca, koronarne bolesti srca, moždanog udara i sličnih bolesti u Europi.

ZAGREB - Promet je slab do srednjeg intenziteta i teče bez većih zastoja, mokre su ceste na području Istre i Kvarnera, a magla smanjuje vidljivost na pojedinim dionicama autoceste Zagreb-Slavonski Brod i Goričan-Zagreb, izvijestio je jutros Hrvatski auto-klub. Kraći zastoji mogući su na dionicama cesta na kojima traju radovi. Pojačan je izlaz teretnih vozila iz Hrvatske na graničnom prijelazu Bajakovo, a ulaz na Macelju. Na ostalim graničnim prijelazima sva vozila prometuju bez zadržavanja. Trajekti plove redovito na svim linijama.

ZAGREB - Promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima, te i dalje razmjerno toplo. Oblačnije, uz mjestimičnu kišu, bit će u gorskoj Hrvatskoj i na Jadranu, gdje je moguća i grmljavina. Najviše sunčana vremena bit će u istočnoj Hrvatskoj, gdje će ujutro ponegdje biti magle. Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni, a povremeno umjereno jugo puhat će uglavnom na srednjem i južnom Jadranu. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 18 i 22 stupnjeva Celzija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙