FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mesić: Vlada odlučila da predsjednički izbori budu 2. siječnja

ZAGREB, 28. listopada 2004. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesićizjavio je danas kako je Vlada odlučila da se predsjednički izboriodrže 2. siječnja iduće godine, rekavši da je o toj odluci doznao najučerašnjem sastanku s premijerom Ivom Sanaderom, te se s njomapsolutno složio.
ZAGREB, 28. listopada 2004. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić izjavio je danas kako je Vlada odlučila da se predsjednički izbori održe 2. siječnja iduće godine, rekavši da je o toj odluci doznao na jučerašnjem sastanku s premijerom Ivom Sanaderom, te se s njom apsolutno složio.

"Vlada se odlučila za 2. siječnja i u tom smislu smo premijer i ja razgovarali", izjavio je predsjednik Mesić novinarima nakon susreta s bugarskim predsjednikom Georgijem Parvanovim u Uredu Predsjednika.

Na novinarski upit da li se apsolutno slaže s odlukom da se izbori održe 2. siječnja Mesić je odgovorio potvrdno te izrazio uvjerenje da će Vlada uskoro i raspisati predsjedničke izbore.

Podsjetio je da se o datumu održavanja izbora već dulje vrijeme razmišlja i nagađa, da je bilo različitih prijedloga, pa i da se izbori održe utorkom koji bi se tada trebao proglasiti neradnim danom, a što bi, tvrdi predsjednik, iziskivalo i dosta troškova.

"Na kraju se Vlada odlučila za 2. siječnja", istaknuo je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙