FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MINISTAR: RADNICI ĆE DOBITI PLAĆU

ZAGREB, 15. listopada 2004. (Hina) - Ministar financija Ivan Šukerizjavio je u petak da će radnicima sisačke željezare biti isplaćenaplaća, iako nije pronađen dokument o novčanom jamstvu bivšegvlasnika.
ZAGREB, 15. listopada 2004. (Hina) - Ministar financija Ivan Šuker izjavio je u petak da će radnicima sisačke željezare biti isplaćena plaća, iako nije pronađen dokument o novčanom jamstvu bivšeg vlasnika.

Ministar je članove Vlade izvijestio da je krenuo tehnički postupak aktiviranja bankovnog jamstva ruskog Mečelja od 3,6 milijuna eura, kako bi se radnicima željezare isplatila prva od šest minimalnih plaća.

Ministarstvo financija poduzelo je sve da se jamstvo aktivira, a jučer oko 16 sati stigao je zahtjev direktora Željezare - Valjaonice cijevi Damira Begovića za aktiviranjem jamstva, rekao je ministar.

Šuker je ponovio da, na žalost, ni u Ministarstvu gospodarstva niti u Ministarstvu financija nisu nađeni ugovor i jamstvo s Mečeljom.

No, ustvrdio je da se "panika" digla bespotrebno, jer postoje drugi načini da se jamstvo aktivira. Poluprivatnim putevima te ugovore našli smo kod javnog bilježnika, kazao je ministar Šuker.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙