FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ISLAMSKI TERORISTI UBILI ŠESTERO U ALŽIRU

ALŽIR, 26. listopada 2004. (Hina/dpa) - Vjeruje se da su islamskiteroristi izveli napad kraj grada Tizi Gheniffa, na istoku Alžira ukojem je poginulo pet osoba, a u gradu Chleffu, dvjestotinjakkilometara istočno od glavnoga grada ubijen je i jedan bivši terorist,objavili su u utorak lokalni mediji.
ALŽIR, 26. listopada 2004. (Hina/dpa) - Vjeruje se da su islamski teroristi izveli napad kraj grada Tizi Gheniffa, na istoku Alžira u kojem je poginulo pet osoba, a u gradu Chleffu, dvjestotinjak kilometara istočno od glavnoga grada ubijen je i jedan bivši terorist, objavili su u utorak lokalni mediji.

U prvome napadu u ponedjeljak na lažnoj policijskoj prepreci zaustavljeni su i ubijeni dvojica vojnika, dvojica policajaca i jedan civil. Šesta žrtva, nekadašnji pripadnik terorističke skupine GIA, pronađen je prerezana vrata u ponedjeljak, četiri dana nakon što je otet.

Prema alžirskim medijima, od početka listopada u napadima za koje se sumnja da su ih izveli islamski teroristi, poginula su sedmorica pripadnika snaga sigurnosti i dvadesetero civila.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙