FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DVIJE OSOBE POGINULE NAKON ATENTATA U KABULU

KABUL, 24. listopada 2004. (Hina/Reuters) - Amerikanka i afganistanskadjevojčica umrle su od posljedica ozljeda zadobivenih u samoubilačkomnapadu u trgovačkoj ulici u Kabulu, objavili su u nedjelju bolničkiizvori.
KABUL, 24. listopada 2004. (Hina/Reuters) - Amerikanka i afganistanska djevojčica umrle su od posljedica ozljeda zadobivenih u samoubilačkom napadu u trgovačkoj ulici u Kabulu, objavili su u nedjelju bolnički izvori.

Talibanski napadač samoubojica raznio se u subotu poslije podne u središtu Kabula ranivši najmanje sedam osoba, a radikalna skupina kojoj je pripadao najavila je još sličnih napada.

"Primili smo sedam žrtava samoubilačkog napada. Dvije su osobe preminule: djevojčica i Amerikanka", kazao je predstavnik bolnice za hitan prijem u Kabulu Ognjen Predja.

Američko veleposlanstvo potvrdilo je da je američka državljanka preminula nakon napada, a brigadir Patrick Poulain, glasnogovornik međunarodnih mirovnih snaga u Afganistanu (ISAF), kazao je samo da je ubijena žena civil ne otkrivajući njezin identitet.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙