FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ATENTAT U KABULU: POGINUO NAPADAČ, SEDMORO RANJENIH

KABUL, 23. listopada 2004. (Hina/AFP) - U napadu koji je u subotu ranopopodne u Kabulu izvšio napadač-samoubojica poginuo je sam počinitelj,ranjeno je sedam osoba, među kojima tri pripadnika međunarodnihmirovnih snaga u Afganistanu, izjavio je šef gradske policije generalBaba Jan.
KABUL, 23. listopada 2004. (Hina/AFP) - U napadu koji je u subotu rano popodne u Kabulu izvšio napadač-samoubojica poginuo je sam počinitelj, ranjeno je sedam osoba, među kojima tri pripadnika međunarodnih mirovnih snaga u Afganistanu, izjavio je šef gradske policije general Baba Jan.

"Eksplozija je odjeknula rano poslijepodne u samom središtu grada. Kamikaza je pričvrstio granate za svoje tijelo i aktivirao ih. Ubio je sebe, a ranio najmanje sedam osoba. Trojica su članovi Međunarodnih snaga za pomoć sigurnosti u Afganistanu (ISAF), a četiri su osobe Afganistanci", kazao je general.

Do eksplozije je došlo u ulici vrlo poznatoj među strancima u Kabulu, Chicken Street, koju posjećuju zbog trgovaca tepisima.

Još prije nekoliko tjedana stručnjaci za sigurnost preporučivali su stranacima da ne odlaze ondje, strahujući od uličnog atentata.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙