FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ŠEFA POLICIJE UBILI NEZNANCI U GRADU ERBILU

ERBIL, 23. listopada 2004. (Hina/AFP) - Šefa policije u gradu Erbilu, uiračkom Kurdistanu, pukovnika Tahu Ahmada Omara, ubile su u subotu upucnjavi nepoznate osobe na izlasku iz džamije nakon molitve u zoru,priopćeno je iz policijskog izvora.
ERBIL, 23. listopada 2004. (Hina/AFP) - Šefa policije u gradu Erbilu, u iračkom Kurdistanu, pukovnika Tahu Ahmada Omara, ubile su u subotu u pucnjavi nepoznate osobe na izlasku iz džamije nakon molitve u zoru, priopćeno je iz policijskog izvora.

Taj je incident u gradu Erbilu, području Demokratske stranke Kurdistana (DSK) Masuda Barzanija, jedan od rijetkih u ovom kraju pošteđenom nasilja koje potresa središnji i zapadni dio Iraka.

Direktor policije unutar lokalne vlade DSK-a general Jamil Khodr, potvrdio je da je 51-godišnja žrtva "pogođena s osam metaka iz jurišne puške kalašnjikov kad se vraćala kući poslije molitve".

Dužnosnik ministarstva unutarnjih poslova lokalne vlade Fael Taoufic optužio je "terorističke skupine za to ubojstvo", ne navodeći imena i dodajući da takav čin očito smjera destabilizaciji stanja u tom relativno mirnom području.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙