FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Norveški robijaši unajmili striptizetu za kulturnu večer

OSLO, 22. listopada 2004. (DPA/Hina) - Erotska plesačica izvela je"striptease" kao dio mjesečne kulturne večeri u jednom norveškomzatvoru.
OSLO, 22. listopada 2004. (DPA/Hina) - Erotska plesačica izvela je "striptease" kao dio mjesečne kulturne večeri u jednom norveškom zatvoru.

Vijesti o tom smionom pothvatu kažu da je to bio dio zabave koji su organizirali zatvorenici u zatvoru u zapadnoj Norveškoj.

"Odobrili smo da pozovu ženu. No, nitko od nas nije znao da unajmljena plesačica može pokazati i više od plesa", kazao je zatvorski upravitelj Kjersti Solberg za lokalnu radio postaju.

Zatvorenici su kulturnu večer započeli izvedbom komedije. Tada je krenula plesačica i uz njezin prigodan odabir glazbe u kratkom vremenu skinula je sa sebe svu odjeću.

"Konačno je bila potpuno gola. Njezina izvedba trajala je tri - četiri minute bez odjeće, prije no što su je stražari maknuli s pozornice", rekao je Solberg dodavši da je ta scena jako zabavila zatvorenike.

Zatvorenici koji su pozvali plesačicu bili su pozvani dan kasnije na razgovor s upraviteljem zatvora kao bi objasnili taj iznenađujući čin.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙