FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MATEŠA: IZBORNA SKUPŠTINA MORA PROĆI U KOREKTNOM OZRAČJU

ZAGREB, 21. listopada 2004. (Hina) - Moj protukandidat IvicaMiočić-Stošić i ja smo unaprijed dogovorili smjernice kako bisutrašnja Izborna skupština protekla u korektnom ozračju, dostojnomolimpijskog pokreta, kazao je poslije 20. sjednice Vijeća Hrvatskogolimpijskog odbora (HOO), posljednje u ovom sastavu, predsjednik HOO-aZlatko Mateša.
ZAGREB, 21. listopada 2004. (Hina) - Moj protukandidat Ivica Miočić-Stošić i ja smo unaprijed dogovorili smjernice kako bi sutrašnja Izborna skupština protekla u korektnom ozračju, dostojnom olimpijskog pokreta, kazao je poslije 20. sjednice Vijeća Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), posljednje u ovom sastavu, predsjednik HOO-a Zlatko Mateša.

U nazočnosti njegova jedinoga protukandidata za predsjedničko mjesto i sadašnjeg glavnog tajnika Stošića-Miočića, te oba dopredsjednika HOO-a Ive-Gorana Munivrane i Nikole Švigira, Mateša je kazao kako je izuzetno ponosan na Vijeće, te sve članove stručnih službi HOO-a.

U ovom razdoblju HOO je zaslužan za najveće uspjehe hrvatskog sporta na Olimpijskim igrama, ali i sređivanje financijske situacije, koja je bila jako loša kada je Vijeće u ovom sastavu započinjalo sa mandatom, kazao je Mateša, dodavši kako su sve odluke sa ove sjednice donešene jednoglasno, uz izostanak trojice članova - Antuna Vrdoljaka, koji je u Hollywoodu, te Vlatka Markovića i Goranka Fižulića koji su na službenom putu u Oslu, odnosno Kini.

Mateša je naglasio kako je unaprijed dogovorena procedura rada Izborne skupštine, a sporazumom oba kandidata usuglašena su sva radna tijela Skupštine, dok je ždrijebom određeno da svoju kandidaturu prvi predstavi Miočić-Stošić, a potom Mateša.

Iako je najavljeno da će Izviješće o nastupu hrvatske olimpijske reprezentacije na Olimpijskim igrama u Ateni biti usvojeno na ovoj posljednjoj sjednici Vijeća u ovom sazivu, to se nije dogodilo.

Zaključili smo da je Izviješće nepotpuno i neobjedinjeno, s obzirom da postoje još neke financijske obveze koje treba podmiriti, pa je glavni tajnik Stošić-Miočić dobio zadaću da cjelovito i objedinjeno Izviješće sa svim financijskim, sportskim, markentinškim i ostalim aspektima pripremi za narednu sjednicu Vijeća, kazao je Mateša.

Izborna skupština HOO-a na kojoj će se izabrati predsjednik HOO-a održat će se u petak, 22. listopada s početkom u 12 sati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙