FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

AL-ZARQAWIJEVA GRUPA PREUZELA ODGOVORNOST ZA NAPADE U BAGDADU

DUBAI , 10. listopada 2004. (Hina/AFP) - Pripadnici terorističkeskupine jordanskog radikalnog vođe Abu Musaba Al-Zarqawija preuzeli suodgovornost za dva napada počinjena u nedjelju u Bagdadu, kaže se unjihovu priopćenju objavljenom na internetskim stranicama čijuautentičnost nije moguće provjeriti.
DUBAI , 10. listopada 2004. (Hina/AFP) - Pripadnici terorističke skupine jordanskog radikalnog vođe Abu Musaba Al-Zarqawija preuzeli su odgovornost za dva napada počinjena u nedjelju u Bagdadu, kaže se u njihovu priopćenju objavljenom na internetskim stranicama čiju autentičnost nije moguće provjeriti.

Najmanje 17 osoba, među kojima sedam žena, poginulo je u nedjelju u samoubilačkom napadu automobilom-bombom, za koji se isprva mislilo da je raketni napad. Eksplozija se dogodila ispred zgrade ministarstva nafte i policijske akademije u Bagdadu, izjavio je glasnogovornik ministarstva nafte Assem Džihad.

Drugi automobil-bomba eksplodirao je u bagdadskoj četvrti Zayuna, pri čemu je poginuo vozač samoubojica, izvijestila je iračka policija. Američka vojska objavila je da je od posljedica eksplozije umro jedan američki vojnik koji je bio u ophodnji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙