FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U ROVINJU 15. I 16. LISTOPADA KONFERENCIJA ZAGREBAČKE BURZE

ZAGREB, 14. listopada 2004. (Hina) - U ROVINJU 15. I 16. LISTOPADAKONFERENCIJA ZAGREBAČKE BURZE
ZAGREB, 14. listopada 2004. (Hina) - U ROVINJU 15. I 16. LISTOPADA KONFERENCIJA ZAGREBAČKE BURZE

HINA - Financijski servis

Tradicionalna, XIV. godišnja konferencija Zagrebačke burze održat će se 15. i 16. listopada u Rovinju, a središnja tema ovogodišnje konferencije bit će 'Pridruživanje Europskoj uniji i poslije - Gospodarske perspektive.

Burzovna će konferencija, prema najavama organizatora, okupiti više od 200 vodećih ljudi iz financijske industrije, konzultanata, trgovačkih društava, uglednih inozemnih gostiju te svih onih koji imaju interesa i ulažu na hrvatska financijska tržišta.

Poseban naglasak ovogodišnje konferencije je na daljnjem razvitku i rastu hrvatskog obvezničkog tržišta uz predstavljanje mogućnosti uvođenja novih dugovnih instrumenata i važne predstojeće reforme upravljanja državnim dugom.

Pored toga, analizirat će se i dosadašnja iskustva i uočene slabosti te akcije koje se mogu poduzeti za povećanje transparentnosti i efikasnosti tržišta Javnih dioničkih društava.

Konferencija će tako okupiti predstavnike značajnih međunarodnih institucija, poput Svjetske banke, EBRD-a, OECD-a te niza značajnih financijskih institucija EU, kao i predstavnike hrvatskih banaka, mirovinskih i investicijskih fondova, tvrtki, brokerskih kuća te državnih institucija, poput Komisije za vrijednosne papire i Agencije za promicanje izvoza i ulaganja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙