FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

RUSKA VOJSKA NUDI "ODMOR ZA PRAVOGA MUŠKARCA"

MOSKVA, 19. listopada 2004. (Hina/dpa) - Ako su vam lagodni odmoridosadili, možda poželite provesti odmor s ruskom vojskom, kojiuključuje i obvezu čišćenja zahoda: za samo 70 dolara na dan "odmor zaprave muškarce" nude veterani regionalne moskovske vojne baze ljudimakoji drže da ih život previše mazi, objavio je list Gazeta.
MOSKVA, 19. listopada 2004. (Hina/dpa) - Ako su vam lagodni odmori dosadili, možda poželite provesti odmor s ruskom vojskom, koji uključuje i obvezu čišćenja zahoda: za samo 70 dolara na dan "odmor za prave muškarce" nude veterani regionalne moskovske vojne baze ljudima koji drže da ih život previše mazi, objavio je list Gazeta.

Gosti kombiniraju kalašnjikov s prizemnim zadaćama poput ribanja zahoda četkicom za zube, a u dodatnoj je ponudi i verbalno ponižavanje.

Glavni su kandidati bogati ruski poslovni ljudi koji su uspjeli izbjeći služenje vojske, kaže organizator Aleksandar Drobjakov.

"Oni koji nisu odslužili vojsku često osjećaju kako bi morali proći neku vojnu obuku kako bi postali pravi muškarci", rekao je za Gazetu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙