FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U RAMALAHU UBIJEN PRIPADNIK SPECIJALNE POSTROJBE

JERUZALEM, 5. listopada 2004. (AFP) - Izraelska je vojska objavila uutorak da je Izraelac, ubijen u ponedjeljak navečer u Ramalahu naZapadnoj obali, bio član specijalne policijske postrojbe koja jesudjelovala u operaciji uhićenja tijekom koje su ubijena dvaPalestinca.
JERUZALEM, 5. listopada 2004. (AFP) - Izraelska je vojska objavila u utorak da je Izraelac, ubijen u ponedjeljak navečer u Ramalahu na Zapadnoj obali, bio član specijalne policijske postrojbe koja je sudjelovala u operaciji uhićenja tijekom koje su ubijena dva Palestinca.

Izraelska žrtva je sudjelovala u operaciji u centru Ramalaha gdje se skrivao važan član Brigada mučenika al Aqse, i njegovi suradnici, rekao je glasnogovornik izraelske vojske.

Palestinci su otvorili vatru i vojnik je bio teško ranjen u glavu prije nego je podlijegao ozljedama. Dva su Palestinca ubijena u izmjeni vatre, dok ih je devet uhićeno.

Kako pak javlja izraelski vojni radio, pokrenuta je istraga da se utvrdi jesu li pripadnika specijalne postrojbe greškom ubili njegovi kolege.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙