FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zbog prometne nesreće na prilazu Zagrebu iz Velike Gorice kolona

ZAGREB, 12. listopada 2004. (Hina) - Zbog prometne nesreće koja sedogodila jutros kod Buzina na prilazu Zagrebu iz smjera Velike Gorice,stvorila se dugačka kolona vozila i promet je vrlo otežan, doznaje seu Policijskoj upravi zagrebačkoj.
ZAGREB, 12. listopada 2004. (Hina) - Zbog prometne nesreće koja se dogodila jutros kod Buzina na prilazu Zagrebu iz smjera Velike Gorice, stvorila se dugačka kolona vozila i promet je vrlo otežan, doznaje se u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

U nesreći nije bilo ozlijeđenih, ali su vozila bila oštećena toliko da su ostala na cesti, pa se stvorila kolona koja se, prema izvješću HAK-a, protezala sve do Velike Gorice.

Glasnogovornica PU zagrebačke Gordana Vulama rekla je da su automobil i teretno vozilo koji su sudjelovali u sudaru s ceste maknuti oko 7,30, ali da je promet i dalje otežan jer očevid još traje.

Sudar se dogodio u 6 sati na raskrižju Avenije Holjevca i Buzinskog krča, kada je opel corsa zagrebačkih registarskih oznaka koju je vozio M.Ž. (1952.) skretala lijevo na autoput i udarila u teretno vozilo iveco, također zagrebačkih registraskih oznaka, koje je u smjeru Zagreba vozio G.M. (1973.). Oba vozača tvrde da su imali zeleno na semaforu, izvijestila je Vulama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙