FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Ceste uglavnom suhe

ZAGREB, 15. listopada 2004. (Hina) - Većina cesta je suha, a dužJadranske magistrale i na cestama kroz gorja mogući su odroni zemlje ikamenja, izvijestio je u 16,30 sati Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 15. listopada 2004. (Hina) - Većina cesta je suha, a duž Jadranske magistrale i na cestama kroz gorja mogući su odroni zemlje i kamenja, izvijestio je u 16,30 sati Hrvatski auto-klub.

Kraći zastoji u prometu mogući su na dionicama cesta na kojima traju radovi.

Do 16. listopada, zbog asfaltiranja, tunel Učka zatvara se od 22 do 6 sati, a promet ide obilazno, označenom cestom. Tijekom dana kroz tunel Učka vozi se izmjenično jednim trakom. Zbog sanacije centralnog kolektora u tunelu (do 18. listopada) zabranjen je promet vozilima širim od 2,75 m. Ona se preusmjeravaju na priobalnu cestu kroz Lovran i Plomin.

Radovi usporavaju promet na autocesti A6, Rijeka-Zagreb, na viaduktu Svilno prema Rijeci, pa promet ide jednim prometnim trakom uz prometnu signalizaciju.

Zbog minerskih radova na gradilištu budućeg čvora Rupa na slovenskoj će strani od 15. listopada do 20. prosinca dolaziti do povremenih zastoja i ograničenja u prometu.

Pojačan je izlaz teretnih motornih vozila iz Hrvatske na graničnom prijelazu Bajakovo i povremeno Maclju.

Na ostalim graničnim prijelazima sva vozila prometuju bez zadržavanja.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙