FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Ceste mokre u Gorskom kotaru, ponegdje magla

ZAGREB, 13. listopada 2004. (Hina) - Mokre su ceste u Gorskom kotaru aolujnog vjetra ima na dionici A1 Zagreb-Split od Oštrovice do tunelaTuhobić, zbog čega je brzina vožnje ograničena na 40 kilometara nasat, izvijestio je večeras u 19,20 sati Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 13. listopada 2004. (Hina) - Mokre su ceste u Gorskom kotaru a olujnog vjetra ima na dionici A1 Zagreb-Split od Oštrovice do tunela Tuhobić, zbog čega je brzina vožnje ograničena na 40 kilometara na sat, izvijestio je večeras u 19,20 sati Hrvatski auto-klub.

Magla smanjuje vidljivost na dionici autoceste A6 Zagreb-Rijeka, od tunela Pod Vugleš do tunela Veliki Gložac, te autocestom A1 Zagreb-Split na dionici od Bosiljeva do Male Kapele.

Duž Jadranske magistrale i na cestama kroz gorja mogući su odroni zemlje i kamenja.

Dionica autocesta A1 Zagreb-Split od čvora Otočac do čvora Perušić otvorena je za sav promet . Do sutra ujutro u 8 sati promet će se dijelom iste dionice odvijati dvosmjerno lijevim kolnikom autoceste, a moguća su i kratkotrajna zaustavljanja prometa. Tijekom sutrašnjeg dana od 8 do 17 sati dionica će biti ponovo zatvorena za sav promet. Promet će ići obilazno državnom cestom D50 u oba smjera.

Do 16. listopada, svake noći zbog asfaltiranja tunel Učka bit će zatvoren u vremenu od 22 do 6 sati, a promet će se odvijati obilazno, označenom cestom.

Preko dana se kroz tunel Učka vozi izmjenično jednim trakom.

Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlaz vozila iz Hrvatske, a na Županji ulaz u Hrvatsku teretnih motornih vozila.

Na ostalim graničnim prijelazima sva vozila prometuju bez zadržavanja.

Trajekti plove prema plovidbenom redu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙