FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policija: Na plakatima s porukom "Slovenci dosta!" nema nezakonitosti

RIJEKA,15. listopada(Hina) - U tekstu na plakatima, koji su jučer sporukom "Slovenci dosta!" nalijepljeni na više mjesta u Rijeci, nemaosnove ni za kaznenu ni za prekršajnu odgovornost, kazala je danas glasnogovornica primorsko-goranske Policijske uprave Mirjana Kulaš.
RIJEKA,15. listopada(Hina) - U tekstu na plakatima, koji su jučer s porukom "Slovenci dosta!" nalijepljeni na više mjesta u Rijeci, nema osnove ni za kaznenu ni za prekršajnu odgovornost, kazala je danas glasnogovornica primorsko-goranske Policijske uprave Mirjana Kulaš.

Kako je za Hinu rekla Mirjana Kulaš, za uklanjanje plakata mjerodavna je gradska komunalna služba koja je to danas i učinila.

Za sada nepoznate osobe jučer su na više mjesta u Rijeci postavile plakate, odnosno papir formata A 4 na kojemu se navode prijeporna pitanja između Hrvatske i Slovenije kao što su Ljubljanska banka, Piranski zaljev, Nuklearna elektrana "Krško", gospodarski pojas, lobiranje protiv Hrvatske i dr.

Na plakatu se pozivaju hrvatski građani da ne kupuju slovenske proizvode, uz upit "Zašto da im dajemo novce kada nas ne poštuju?".

Kao autor plakata naveden je "Pokret za otrežnjenje euro-balkanskih susjeda".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙