FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAKON UZBUNE ZBOG PRTLJAGE, AMERIČKI AVION PONOVNO UZLETIO

AMSTERDAM, 15. listopada 2004. (Hina/Reuters) - Zrakoplov tvrtkeNorthwest Airlines ponovo je u zraku na putu prema Detroitu nakon štose u petak morao vratiti na amsterdamski aerodrom zbog sigurnosnihproblema.
AMSTERDAM, 15. listopada 2004. (Hina/Reuters) - Zrakoplov tvrtke Northwest Airlines ponovo je u zraku na putu prema Detroitu nakon što se u petak morao vratiti na amsterdamski aerodrom zbog sigurnosnih problema.

Prema priopćenju Northwesta, Airbus A330 prevozio je 298 putnika, a vratio se u Amsterdam zbog "mogućega nepodudaranja prtljage".

Glasnogovornik KLM-a, nizozemskoga partnera američkog avioprijevoznika, izjavio je da je zrakoplov poslije provjere uzletio prema Detroitu.

"Opet je u zraku. Obavljene su sve nužne provjere i sve je u redu", rekao je glasnogovornik KLM-a.

Prije dva tjedna zrakoplov British Airwaysa na putu iz Berlina u London neplanirano je u pratnji dvaju lovaca sletio u amsterdamsku zračnu luku Schiphol zato što je postojala opasnost da je u avionu bomba. Poslije se pokazalo da je to bila lažna uzbuna.

Glasnogovornik policije rekao je da je Northwestov avion uzletio oko 8 ujutro, u Amsterdam se vratio u 11,15, a nisu ga pratili vojni zrakoplovi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙