FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

RAVNATELJ TALIJANSKE ŠKOLE ZABRANIO TRAPERICE NISKOG STRUKA

RIM, 12. listopada 2004. (Hina/Reuters) - Traperice niskog struka kojeotkrivaju stražnjicu mogu nositi pjevačice kao što je ChristinaAguilera, ali učenici ne, odluka je ravnatelja jedne talijanskesrednje škole.
RIM, 12. listopada 2004. (Hina/Reuters) - Traperice niskog struka koje otkrivaju stražnjicu mogu nositi pjevačice kao što je Christina Aguilera, ali učenici ne, odluka je ravnatelja jedne talijanske srednje škole.

"Baš kao što je pokrivanje lica burkom pretjerano ... tako je izvan granica pristojnosti nositi hlače koje kad sjedneš otkriju tvoju stražnjicu", rekao je ravnatelj srednje škole "Vitruvio Pollione" u gradu Avezzanu u središnjoj Italiji.

"Većina djece prati modu, ali u nekim je slučajevima to dovelo do prostačkih komentara", rekao je ravnatelj Angelo Bernardini za novine Corriere della Sera.

Tinejdžeri sada uglavnom nose traperice niskog struka iz kojih proviruje donje rublje.

"Tange koje izviruju iz hlača - to je vulgarno, to stvarno ne bih volio vidjeti u školi. Međutim, pogled na gumu od gaćica nije tako loša stvar, to je samo mala nevina provokacija", rekao je utemeljitelj talijanskog brenda Diesel, Renzo Rosso, za Corriere della Sera.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙