FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

branitelji "podravke" i ine organiziraju 18. studenoga vlak za vukovar

ZAGREB, 11. listopada 2004. (Hina) - Udruga branitelja, invalida iudovica Domovinskog rata djelatnika "Podravke" (UBIUDR) i Udrugabranitelja Domovinskog rata Ine-Naftaplina, uz pomoć Odjela zabranitelje i udruge zagrebačkog Poglavarstva, i ove godineorganiziraju poseban vlak Zagreb- Vukovar 18. studenoga, na dansjećanja na stradanja grada Vukovara.
ZAGREB, 11. listopada 2004. (Hina) - Udruga branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata djelatnika "Podravke" (UBIUDR) i Udruga branitelja Domovinskog rata Ine-Naftaplina, uz pomoć Odjela za branitelje i udruge zagrebačkog Poglavarstva, i ove godine organiziraju poseban vlak Zagreb- Vukovar 18. studenoga, na dan sjećanja na stradanja grada Vukovara.

Branitelji će se posebnim vlakom, koji treći put za redom organiziraju te udruge, priključiti obilježavanju dana okupacije Vukovara, 18. studenoga, kako bi podsjetili na patnje i razaranja tog grada u Domovinskom ratu, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

Vožnja vlakom je besplatna, zahvaljujući Hrvatskim željeznicama, a pokroviteljica akcije je majka četvorice poginulih branitelja Kata Šoljić, koju je UBIUDR nedavno proglasio ženom desetljeća, rekao je Mladen Pavković, predsjednik UBIUDR-a.

Dodao je da se besplatne karte, oko 400, mogu podići u Odjelu za branitelje i udruge te u Ina-Naftaplinu te da je broj karata ograničen. Istaknuo je da je do sada velik broj branitelja iz cijele zemlje pokazao svoje zanimanje za sudjelovanje u toj akciji.

Vlak polazi sa zagrebačkoga Glavnog kolodvora 18. studenoga u 5,15 sati u jutro, a u vukovarsku staru postaju dolazi oko 9 sati. Povratak iz Vukovara predviđen je u 17, a dolazak u Zagreb u 21 sat, najavljeno je danas na konferenciji za novinare.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙