FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

medvjedica stradala u prometnoj nesreći

GOSPIĆ, , 26. rujna 2004. (Hina) - Na autocesti Zagreb - Splitdogodila se protekle noći neobična prometna nesreća u kojoj je životizgubila jedna medvjedica.
GOSPIĆ, , 26. rujna 2004. (Hina) - Na autocesti Zagreb - Split dogodila se protekle noći neobična prometna nesreća u kojoj je život izgubila jedna medvjedica.

Naime, na 175. kilometru sjevernog kolnika između Gospića i naplatnih kućica u Perušiću, na dio autoceste na kojem su u tijeku radovi na popratnim sadržajima izašla je medvjedica. Prema pronađenim tragovima, nesretnu životinju usmrtilo je zasad nepoznato teretno vozilo koje se udaljilo s mjesta nesreće, a vozač nije izvijestio policiju.

U međuvremenu je iz smjera naplatnih kućica u Gospiću naišao automobil škoda felicija i prešao preko uginule medvjedice. Vozač škode izvijestio je policiju i nastavio vožnju prema naplatnim kućicama u Jezeranama.

Medvjedicu su preuzeli radnici Hrvatskih autocesta, tehničke jedinice iz Perušića, a za vozačem teretnog vozila se traga, izvijestila je ličko-senjska Policijska uprava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙