FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EP BOĆANJE - PAPAK I MARDEŠIĆ OSIGURALI SREBRO

CHIAVASSO/ZAGREB, 8. listopada (Hina) - Hrvatski boćari Ante Papak iJoško Mardešić plasirali su se u finale štafetnog izbijanja osiguravšitako najmanje srebrnu medalju na 14. europskom prvenstvu što seodržava u talijanskom Chiavassu.
CHIAVASSO/ZAGREB, 8. listopada (Hina) - Hrvatski boćari Ante Papak i Joško Mardešić plasirali su se u finale štafetnog izbijanja osiguravši tako najmanje srebrnu medalju na 14. europskom prvenstvu što se održava u talijanskom Chiavassu.

Papak i Mardešić su izborili finale pogodivši 50 boća, a u finalu će se boriti protiv francuskog para.

Pobjede su nastavili nizati i Sandro Gulja i Jure Maglić. U četvrtfinalu natjecanja parova pobijedili su Petkovića i Minića iz Srbije i Crne Gore 10:4 i izborili su plasman u polufinale, gdje će se boriti protiv para iz Monaca.

Nažalost, Ante Papak nije se uspio probiti u finale brzinskog izbijanja. Hrvatski reprezentativac pogodio je 41 od 50 pokušaja, koliko je ostvario i Slovenac Bojan Novak, dok je Francuz Sebastien Grail imao 44, a Talijan Marco Ziraldo 46 pogodaka. Papak će u subotu nastupiti u borbi za broncu protiv Slovenca Novaka.

Poraz je upisao i Jure Maglić u polufinalu discipline klasično. U dvoboju protiv Francuza Perasa izgubio je 8:13, pa će u protiv Marića iz Bosne i Hercegovine pokušati dohvatiti broncu.

Jedini naš predstavnik koji se nije uspio probiti u polufinale, Alen Guštin je osvojio peto mjesto u bližanju i izbijanju u krug. Nakon što je u polufinalu izgubio od Francuza Pinquona (24:30) u dvoboju za peto mjesto pobijedio je Milanovića iz Srbije i Crne Gore 28:18.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙