FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SP BOĆANJE: PAPAK, GULJA I MAGLIĆ U POLUFINALU

CHIVASSO, 7. listopada (Hina) - Hrvatski boćari Jure Maglić udisciplini klasično, Ante Papak u brzinskom izbijanju, Sandro Gulja upreciznom izbijanju, te štafeta Papa-Mardešić plasirali su se upolufinala na Svjetskom prvenstvu koje se održava u talijanskomChivassu.
CHIVASSO, 7. listopada (Hina) - Hrvatski boćari Jure Maglić u disciplini klasično, Ante Papak u brzinskom izbijanju, Sandro Gulja u preciznom izbijanju, te štafeta Papa-Mardešić plasirali su se u polufinala na Svjetskom prvenstvu koje se održava u talijanskom Chivassu.

Papak je u četvrtfinalu brzinskog izbijanja pogodio 43 od 50 pokušaja, te se s tim rezultatom plasirao u polufinale koje je na rasporedu u petak u 11.30 sati.

Maglić je u disciplini klasično u četvrtfinalu svladao predstavnika iz Srbije i Crne Gore Petkovića za 13-9, te će nastupiti u polufinalu u petak u 20.30 sati.

Sandru Gulji je i 17 bodova u četvrtfinalu preciznog izbijanja bilo dovoljno za ulazak među četiri najbolja.

Papak i Mardešić su u štafeti pogodili 44 od 57 boća, što je također bilo dovoljno za ulazak u borbu za medalje koja je na rasporedu u petak u 17.30 sati.

Jedini naš predstavnik koji se nije uspio probiti u polufinale je Alen Guštin u bližanju i izbijanju u krug. Njega je u četvrtfinalu sa 30-24 svladao Francuz Pingeon.

U petak će nastupiti i hrvatski par koji će u četvrtfinalu odmjeriti snage s predstavnicima Srbije i Crne Gore (15 sati).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙