FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ROONEY DEBITIRA ZA MANCHESTER U UTORAK

MANCHESTER, 24. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Najskuplji igrač ljetnogprijelaznog roka u Engleskoj Wayne Rooney u potpunosti je zaliječioozljedu stopala koju je zadobio prije tri mjeseca u četvrtfinalu EP-au Portugalu. Njegov prvi nastup za Manchester United očekuje se uutorak u Ligi prvaka, kada na Old Traffordu gostuje turski Fenerbahče.
MANCHESTER, 24. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Najskuplji igrač ljetnog prijelaznog roka u Engleskoj Wayne Rooney u potpunosti je zaliječio ozljedu stopala koju je zadobio prije tri mjeseca u četvrtfinalu EP-a u Portugalu. Njegov prvi nastup za Manchester United očekuje se u utorak u Ligi prvaka, kada na Old Traffordu gostuje turski Fenerbahče.

"Rooney radi vrlo dobro i možemo reći da je na raspolaganju za prvi sastav. Sada nam predstoji da procjenimo njegovu fizičku spremu i ocijenimo kada da ga postavimo u momčad", izjavio je trener Manchestera Alex Ferguson.

Rooney, koji se je proslavio sa četiri pogotka na EP u Portugalu, u kolovozu je prešao iz Evertona u Manchester United za 27 milijuna funti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙