FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biškupić na ministarskoj konferenciji INCP-a u Kini

ZAGREB, 7. listopada 2004. (Hina) - Na 7. ministarsku konferencijuMeđunarodne mreže za kulturnu politiku (INCP), koja će se od 14. do17. listopada održati u Kini, u subotu će, 9. listopada, otputovatiministar kulture Božo Biškupić, priopćilo je danas Ministarstvokulture.
ZAGREB, 7. listopada 2004. (Hina) - Na 7. ministarsku konferenciju Međunarodne mreže za kulturnu politiku (INCP), koja će se od 14. do 17. listopada održati u Kini, u subotu će, 9. listopada, otputovati ministar kulture Božo Biškupić, priopćilo je danas Ministarstvo kulture.

Na konferenciji u Šangaju sudjelovat će izaslanstva iz 40-ak zemalja i različitih organizacija kao što su Europsko vijeće i UNESCO.

Za boravka u Kini ministar Biškupić održat će brojne dvostrane susrete, a potpisat će i dva vrlo važna međunarodna ugovora.

Riječ je o Programu kulturne suradnje vlada dviju država za 2004., 2005. i 2006. u području kulture i umjetnosti, obrazovanja i športa.

Bit će potpisan i memorandum o suglasnosti o kulturnoj suradnji Vlade Republike Hrvatske i Vlade Hong Konga, posebnoga kineskog upravnog područja, stoji u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙