FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SEUL: TISUĆE PROSTITUTKI PROSVJEDUJU PROTIV REPRESIJE

SEUL, 7. listopada 2004. (HinaAFP) - Oko 3.000 maskiranih prostitutkiprosvjedovalo je u četvrtak pred južnokorejskim parlamentom protiv,kako su istaknule, najnovijih mjera represije tamošnje vlade.
SEUL, 7. listopada 2004. (HinaAFP) - Oko 3.000 maskiranih prostitutki prosvjedovalo je u četvrtak pred južnokorejskim parlamentom protiv, kako su istaknule, najnovijih mjera represije tamošnje vlade.

"Zaštitite naš kruh" i "Pravo na rad" bile su najčešće parole prostitutki koje je 500 metara ispred Narodne skupštine zaustavila posebna policija za suzbijanje nereda, nakon čega su prosvjednice sjele na ulicu .

U priopćenju koji su uputile javnosti prostitutke poručuju da su "spremne plaćati porez ukoliko vlada legalizira njihov posao".

Prema podacima ženskih udruga, stotine tisuća prostitutki rade u lokalnim bordelima, salonima za masažu i karaoke barovima.

Seksualna industrija predstavlja više od četiri posto bruto domaćeg proizvoda zemlje s, kako se procjenjuje, prošlogodišnjom zaradom od 21 milijarde dolara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙