FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karlovac: Izborna skupština županijskog HSLS-a

KARLOVAC, 5. listopada 2004. (Hina) - Za novu predsjednicu karlovačkežupanijske organizacije HSLS-a na večerašnjoj Izbornoj skupštiniHSLS-a izabrana je Marija Fićurin.
KARLOVAC, 5. listopada 2004. (Hina) - Za novu predsjednicu karlovačke županijske organizacije HSLS-a na večerašnjoj Izbornoj skupštini HSLS-a izabrana je Marija Fićurin.

Izbornoj skupštini HSLS-a Karlovačke županije nazočili su predstavnici 18 HSLS-ovih ogranaka Karlovačke županije, predsjednik Velikog vijeća HSLS-a Josip Budimir, kao osobni izaslanik predsjednika stranke Ivana Čehoka, te predstavnici DC-a, HSS-a, SDP-a, HNS-a i Hrvatske čiste stranke prava.

Predsjednik Velikog vijeća HSLS-a pozvao je bivše članstvo HSLS-a, ako su ostali na liberalnoj političkoj opciji, da se vrate u HSLS,. Dodao je kako se "HSLS, uz novo vodstvo, vraća liberalnim temama i iniciranju novih političkih projekata".

"Na nama je da se prestanemo baviti ideologizacijom HSLS-a te da kroz nove političke inicijative i projekte ponudimo bolja rješenja od političke konkurencije", dodao je Josip Budimir.

HSLS-u se na skupštini obratila i koordinatorica Ženske mreže Karlovac, Sadika Zvirkić, s preporukom da na kandidacijskim listama za iduće lokalne izbore bude 50 posto žena, ali, kako je rekla, "ne samo od devetog mjesta na niže, nego ravnopravno s muškarcima". Izrazila je zadovoljstvo što Žensku mrežu stranke pozivaju na svoje izborne skupštine, ističući kako je dodatno zadovoljstvo što je na čelu HSLS-a Karlovačke županije jedna žena.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙