FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZATVORENA BIRALIŠTA ZA LOKALNE IZBORE U SRBIJI

BEOGRAD,3. listopada 2004.(Hina) - U nedjelju u 20 sati u Srbiji suzatvorena biračka mjesta za drugi krug lokalnih i pokrajinskih izbora,na kojima su građani neposrednim glasanjem birali gradonačelnikeBeograda, Novog Sada, Niša i Kragujevca, kao i predsjednike 145 općinau Srbiji, te u Vojvodini još 58 zastupnika pokrajinskog parlamenta.
BEOGRAD,3. listopada 2004.(Hina) - U nedjelju u 20 sati u Srbiji su zatvorena biračka mjesta za drugi krug lokalnih i pokrajinskih izbora, na kojima su građani neposrednim glasanjem birali gradonačelnike Beograda, Novog Sada, Niša i Kragujevca, kao i predsjednike 145 općina u Srbiji, te u Vojvodini još 58 zastupnika pokrajinskog parlamenta.

U većini gradova i mjesta u Srbiji u drugom krugu građani su birali između kandidata Demokratske stranke Borisa Tadića i Srpske radikalne stranke haaškog optuženika Vojislava Šešelja.

Prvi neslužbeni i privremeni razultati očekuju se u nedjelju oko 21 sat, a prema podacima prikupljenima do 17 sati, u cijeloj Srbiji - osim u Novom Sadu - odaziv birača je bio manji nego u prvom krugu, kad je odaziv bio oko 34 posto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙