FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SL. Brod: Ubio oca i maćehu, ranio kuma

SLAVONSKI BROD, 3. listopada 2004. (Hina)U Slavonskom Brodu sinoć jepočinjeno dvostruko ubojstvo i pokušaj ubojstva, a osumnjičenik za takaznena djela - 29-godišnji I.M. iz Slavonskoga Broda je uhićen,doznaje se u policiji.
SLAVONSKI BROD, 3. listopada 2004. (Hina)U Slavonskom Brodu sinoć je počinjeno dvostruko ubojstvo i pokušaj ubojstva, a osumnjičenik za ta kaznena djela - 29-godišnji I.M. iz Slavonskoga Broda je uhićen, doznaje se u policiji.

Hicima iz pištolja on je ubio oca, pedesetogodišnjeg B.M. i maćehu, 49-godišnju Z.P., a teško ranio svoga kuma, 27-godišnjeg G.J.

Prema prvim informacijama sinoć oko 22 sata I.M. je ispred Mjesnog doma "Ante Starčević" u brodskoj Osječkoj ulici s dva hica iz pištolja u glavu teško ranio kuma. Nakon dojave o pucnjavi u brzoj akciji policija ga je uhitila kod Željezničkog kolodvora. Priveden je u prostorije Policijske uprave, a tijekom obrade izjavio je kako je oko 19 sati u naselju Mikrorajon ubio oca i maćehu, rekao je glasnogovornika policije Franje Galića, dodavši da je provjerom utvrđena istinitost tvrdnji osumnjčenika.

Ranjeni G.J. je u kritičnom je stanju na Odjelu reanimacije Brodske bolnice.

Očevid će se na mjestima tragičnih događaja nastaviti i tijekom dana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙