FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAMAS PRIJETI PROŠIRENJEM BORBE PROTIV IZRAELA U INOZEMSTVU

GAZA, 26. rujna 2004. (Hina/AFP) - Oružani ogranak radikalnogislamističkog pokreta Hamas zaprijetila je u nedjelju u priopćenju daće proširiti na inozemstvo borbu protiv Izraela nakon ubojstva jednogod članova pokreta u Damasku.
GAZA, 26. rujna 2004. (Hina/AFP) - Oružani ogranak radikalnog islamističkog pokreta Hamas zaprijetila je u nedjelju u priopćenju da će proširiti na inozemstvo borbu protiv Izraela nakon ubojstva jednog od članova pokreta u Damasku.

"Cionistički neprijatelj ponovno je otvorio vrata kako bi proširio borbu izvan Palestine i za to će snositi odgovornost", izjavile su Brigade Ezedine al-Qasam koje su optužile Izrael za ubojstvo Ezzedine šeik Halila u nedjelju u Damasku u atentatu automobilom-bombom.

Glasnogovornik Hamasa u Gazi optužio je Mosad da je "odgovoran za eksploziju bombe u automobilu" Ezedine šeik Halaila.

"Ubojstva Hamasovih pripadnika neće prekinuti otpor i neće oslabiti naš pokret. Oni će ga još više potaknuti na odgovore neprijatelju", upozorio je glasnogovornik dodajući da "Izrael pokušava, vodeći tu operaciju, izvesti svoju unutarnju krizu i u regiju donijeti još više nasilja".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙