FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FRANCUSKI POSREDNIK JE S OTETIM FRANCUSKIM NOVINARIMA

PARIZ, 1. listopada 2004. (Hina/AFP) - Neslužbeni francuski posrednikkoji radi na oslobađanju otetih francuskih novinara, Philippe Brett upetak je za francuski radio Europe 1 izjavio kako je s dvojicomfrancuskih novinara u Iraku te da bi oni mogli biti pušteni zanekoliko sati.
PARIZ, 1. listopada 2004. (Hina/AFP) - Neslužbeni francuski posrednik koji radi na oslobađanju otetih francuskih novinara, Philippe Brett u petak je za francuski radio Europe 1 izjavio kako je s dvojicom francuskih novinara u Iraku te da bi oni mogli biti pušteni za nekoliko sati.

Na pitanje jednog novinara jesu li s njim Georges Malbrunot i Christian Chesnot u trenutku dok razgovaraju odgovorio je potvrdno, no nije kazao nalaze li se u Bagdadu ili Falluji.

"Ne mogu vam reći više. U završnoj smo fazi. Nadam se da ćemo se za desetak sati ponovno čuti s dobrim vijestima. Ne želim pokvariti ovu akciju koja je već dovoljno zamršena", rekao je Brett.

Brettova misija nije dobila službeno odobrenje vlade u Parizu. Glasnogovornik ministarstva vanjskih poslova Herve Ladsous izjavio je kako ne može komentirati spomenute informacije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙