FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IRAK: OBJAVLJENO OSLOBAĐANJE 6 EGIPATSKIH TAOCA

BAGDAD, 28. rujna 2004. (Hina/AFP) - Četiri egipatska taoca,zaposlena u egipatskoj telekomunikacijskoj tvrtki Orascom, oslobođenisu u utorak, doznaje se od egipatskih službenih izvora, dok je arapska tv-mreža Al-Arabiya objavila oslobađanje još dva taoca.
BAGDAD, 28. rujna 2004. (Hina/AFP) - Četiri egipatska taoca, zaposlena u egipatskoj telekomunikacijskoj tvrtki Orascom, oslobođeni su u utorak, doznaje se od egipatskih službenih izvora, dok je arapska tv-mreža Al-Arabiya objavila oslobađanje još dva taoca.

"Četiri taoca su stigla u Bagdad", rekao je šef egipatske diplomatske misije u Bagdadu i precizirao da su živi i zdravi.

U Kairu je Orascom objavio u priopćenju da su tri njihova egipatska djelatnika oslobođeni u utorak, a jedan egipatski službeni izvor je u ponedjeljak identificirao četvrtog taoca.

Oni su oteti 22. rujna blizu sirijske granice.

Satelitska tv-mreža Al Arabiya je objavila da su oslobođena dva egipatska inženjera Orascoma, oteti 23. rujna u Bagdadu. Orascom u priopćenju objašnjava da otmičari šestorice Egipćana "nemaju nikakvog političkog cilja, već samo materijalni", te je precizirao da otmičari dviju skupina djelatnika Orascoma nisu povezani.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙