FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: magla između Perušića i Gospića

ZAGREB, 23. rujna 2004. (Hina) - Magle jutros ima na dijelu autocesteA1 od čvora Perušić do čvora Gospić, dok se na većini cesta vozi bezzastoja i uglavnom po suhim kolnicima, izviejstio je Hrvatski autoklub(HAK).
ZAGREB, 23. rujna 2004. (Hina) - Magle jutros ima na dijelu autoceste A1 od čvora Perušić do čvora Gospić, dok se na većini cesta vozi bez zastoja i uglavnom po suhim kolnicima, izviejstio je Hrvatski autoklub (HAK).

Kraći zastoji mogući su na dionicama cesta na kojima traju radovi.

Zbog sanacije kolnika zatvorena je dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb od čvora Delnice do čvora Oštrovica. Do 30. rujna, promet ide obilazno: D32 od čvora Delnice do Gornjeg Jelenja, te dalje ŽC5061 do čvora Oštrovica i obratno.

Na dijelu autoceste A6 Rijeka-Zagreb, između Jastrebarskog i Karlovca (od 26. do 29. km) zbog obnove asfalta do 30. rujna zatvoren je sjeverni kolnički trak, pa se vozi južnim, dvosmjerno. Na istoj dionici od 34. do 38. km zatvorena je vozna traka u smjeru Karlovca, i promet se odvija pretjecajnom trakom.

Zbog radova na sjevernom kolniku zagrebačke obilaznice od Ivanje Reke (Mosta Sava) prema Buzinu (od 198. do 194. km) vozi se dvosmjerno, južnim kolničkim trakom, a na dijelu od čvora Buzin prema Lučkom promet se odvija samo voznim trakom.

Sanacija nadvožnjaka u čvoru Ivanić Grad i radovi na pojedinim dionicama autoceste A3 Zagreb-Slavonski Brod povremeno usporavaju promet.

Do 1. listopada zbog obnove propusta zatvorena je dionica ceste D5 Veliki Zdenci-Donji Daruvar, a za to se vrijeme vozi obilazno: Grubišno Polje-Ivanovo Selo-Donji Daruvar i obratno.

Graničnim se prijelazima prometuje nesmetano. Pojačan je izlaz kamiona na Bajakovu a ulaz na Maclju i Županji.

Trajektni je promet redovit na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙