FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: pojačan i ponegdje otežan promet prema unutrašnjosti

ZAGREB, 19. rujna 2004. (Hina) - Na autocestama A1 Split-Zagreb, A6Rijeka-Zagreb i A3 Lipovac-Zagreb pojačan je promet premaunutrašnjosti, pa se ponegdje vozi otežano i u kolonama, izvijestio jeHrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 19. rujna 2004. (Hina) - Na autocestama A1 Split-Zagreb, A6 Rijeka-Zagreb i A3 Lipovac-Zagreb pojačan je promet prema unutrašnjosti, pa se ponegdje vozi otežano i u kolonama, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Na dionici autoceste A3 Lipovac-Zagreb, od Okučana do Nove Gradiške u smjeru Zagreba vozi se u koloni koja se kreće vrlo sporo.

Danas do završetka radova na autocesti A1 Split-Zagreb, točnije na dijelu obilaznice Mala Kapela u smjeru Josipdola, promet se odvija naizmjenično jednim kolničkim trakom. Zbog pojačanog prometa u smjeru unutrašnjosti HAK upozorava vozače na stvaranje kolona te otežanu vožnju tom dionicom.

Duže kolone se stvaraju i na dijelu autoceste Zagreb-Karlovac prema Zagrebu, između 26. i 35. km, gdje se radi na sanaciji kolnika pa se prometuje samo jednim trakom.

Na NP Lučko na ulazu u Zagreb nema čekanja na naplatu.

U ostalom dijelu zemlje promet se odvija bez većih opterećenja.

Na GP Macelj povremeno pojačan je promet osobnih vozila na izlazu iz zemlje, dok je na GP-ima u Slavoniji na ulazu u RH iz BiH pojačan priljev vozila. Na GP Bajakovo formirala se kolona teretnih vozila duga oko 2 km na izlazu iz zemlje. Na ostalim GP-ima nema čekanja na prijelaz granice.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙