FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na većini cesta promet pojačan

ZAGREB, 26. rujna 2004. (Hina) - Na većini cesta, a posebno naautocestama prema Zagrebu od Županje, Zadra i Rijeke, kao i po cestiD1 promet je večeras pojačan.
ZAGREB, 26. rujna 2004. (Hina) - Na većini cesta, a posebno na autocestama prema Zagrebu od Županje, Zadra i Rijeke, kao i po cesti D1 promet je večeras pojačan.

Pred naplatnim kućicama u Lučkom i Ivanjoj Reci povremeno se stvaraju dulje kolone. U Lučkom se izlazi u devet kolona.

U dijelu Gorskog kotara, Like, Slavonije, odnosno Posavine kolnici su i dalje mokri i skliski.

Na cestama kroz gorja mogući su odroni kamenja pa valja voziti oprezno.

Na svim dionicama autoceste Split-Zagreb dopuštena je vožnja svim kategorijama vozila. No zbog bočnih udara bure na dijelu od južna portala tunela Sveti Rok do Masleničkoga mosta brzina vožnje je ograničena na 40 km/h i treba voziti oprezno.

Za promet je još zabranjena vožnja teretnim vozilima težim od 3,5 tone, vozilima s natkrivenim tovarnim prostorom i autobusima, dionicom autoceste Rijeka-Zagreb od čvora Kikovica do čvora Oštrovica, zbog snažna, na mahove i olujna, vjetra.

Paškim i Krčkim mostom, te dionicom Jadranske magistrale (D8) Novi Vinodolski-Senj-Sveta Marija Magdalena zbog bure još nije dopušten promet vozilima I. skupine - autobusi na kat, vozila s kamp-prikolicom i motocikl.

Za otok Pag trajekti plove na duljoj liniji Prizna-Stara Novalja. Na ostalim linijama trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙