FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: na pojedinim dionicama zbog jakog vjetra oprez u vožnji

ZAGREB, 26. rujna 2004. (Hina) - Na svim dionicama autoceste A1,Split-Zagreb, dopuštena je vožnja svim kategorijama vozila, ali valjavoziti oprezno zbog bočnih udara bure na dijelu od južna portalatunela Sveti Rok do Masleničkoga mosta, izvijestio je večeras Hrvatskiautoklub.
ZAGREB, 26. rujna 2004. (Hina) - Na svim dionicama autoceste A1, Split-Zagreb, dopuštena je vožnja svim kategorijama vozila, ali valja voziti oprezno zbog bočnih udara bure na dijelu od južna portala tunela Sveti Rok do Masleničkoga mosta, izvijestio je večeras Hrvatski autoklub.

Brzina vožnje je na tom dijelu ograničena na 40 km/h.

Dionicom autoceste A6, Rijeka-Zagreb, od čvora Kikovica do čvora Oštrovica, zbog snažna, na mahove i olujna vjetra za promet je zabranjena vožnja teretnim vozilima težim od 3,5 tone, vozilima s natkrivenim tovarnim prostorom i autobusima.

Paškim i Krčkim mostom, te dionicom Jadranske magistrale (D8) Novi Vinodolski-Senj-Sveta Marija Magdalena, bura još ne dopušta promet vozilima I. skupine (autobusi na kat, vozila s kamp-prikolicom i motocikli).

Promet je pojačan na većini cesta, posebice na autocestama prema Zagrebu od Županje, Zadra i Rijeke, kao i po cesti D1. Pred naplatnim kućicama u Lučkom i Ivanjoj Reci, povremeno se stvaraju dulje kolone. U Lučkom se izlazi u devet kolona.

U dijelu Gorskog kotara, Like, Slavonije, odnosno Posavine kolnici su mokri i skliski.

Na cestama kroz gorja mogući su odroni kamenja pa valja voziti oprezno.

Na graničnom prijalzu Bregana znatno je pojačan izlaz iz Hrvatske, a povremeno i na Macelju, Rupi, Pasjaku i Kaštelu. Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlaz teretnih vozila, a osobnih na ulazu u Hrvatsku.

Za otok Pag trajekti plove na duljoj liniji Prizna-Stara Novalja. Na ostalim linijama trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙