FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BAGDAD: 35 POGINULIH U EKSPLOZIJI BOMBI

BAGDAD, 30. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Tri bombe eksplodirale su učetvrtak u blizini američkog vojnog konvoja u južnom Bagdadu pri čemuje poginulo 35 osoba a 120 ih je ranjeno, među kojima je puno djece,objavili su bolnički i policijski izvori, dodajući da su istodobno usamoubilačkom napadu gerilaca zapadno od Bagdada poginula dvojicapripadnika iračke policije i američki vojnik.
BAGDAD, 30. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Tri bombe eksplodirale su u četvrtak u blizini američkog vojnog konvoja u južnom Bagdadu pri čemu je poginulo 35 osoba a 120 ih je ranjeno, među kojima je puno djece, objavili su bolnički i policijski izvori, dodajući da su istodobno u samoubilačkom napadu gerilaca zapadno od Bagdada poginula dvojica pripadnika iračke policije i američki vojnik.

Prema policiji, u južnom Bagdadu su odjeknule barem dvije koordinirane eksplozije. Prvu je prouzročila auto bomba, i dok su američki vojnici pomagali ranjenima odjeknula je i druga.

Za sada se ne zna točno da li su žrtve civili ili vojnici, ili jedni i drugi. Američka vojska još nije ništa priopćila o ovim napadima.

U Iraku, kako se približavaju izbori u zemlji i predsjednički izbori u SAD-u, sve više rastu napetosti. Dnevno se izvrši i do 80 napada na američke snage, dok ih je prije mjesec dana bilo do 40.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙