FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZAGREB: PRONAĐENI LIJEKOVI PREMJEŠTENI U RECIKLAŽNO DVORIŠTE

ZAGREB, 29. rujna 2004. (Hina) - Odbačeni lijekovi pronađeni krajkontejnera kod zagrebačkog Zapadnog kolodvora premješteni su ureciklažno dvorište "Čistoće", gdje će se nakon analize zbrinuti nazakonom propisan način, doznaje se u Ministarstvu zaštite okoliša,prostornog uređenja i graditeljstva.
ZAGREB, 29. rujna 2004. (Hina) - Odbačeni lijekovi pronađeni kraj kontejnera kod zagrebačkog Zapadnog kolodvora premješteni su u reciklažno dvorište "Čistoće", gdje će se nakon analize zbrinuti na zakonom propisan način, doznaje se u Ministarstvu zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva.

Pored kontejnera za smeće u Međimurskoj ulici pronađene su četiri kartonske kutije. U dvije su bili lijekovi Rainbos i Pilfud protiv čelavosti, proizvođača "Bosnalijek", a u druge dvije oko tisuću praznih plastičnih epruveta.

Na zahtjev inspektora zaštite okoliša kutije je preuzela "Čistoća" i prebacila u reciklažno dvorište.

Zagrebačka policija ranije je izvijestila da je kod Zapadnog kolodvora pronađen pun kontejner starih lijekova. Policija je navela da je lijekovima istekao rok trajanja, te da ih je u metalnom kontejneru pronašao građanin koji im je iza podneva to dojavio.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙