FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IZRAELCI UBILI ŠESTERO PALESTINACA

IZRAEL-SUKOBIIZRAELCI UBILI ŠESTERO PALESTINACAJABALIYA, pojas Gaze, 29. rujna 2004. (Hina/AFP) - Izraelski vojniciubili su u srijedu šestero Palestinaca, od čega četvero u pojasu Gazegdje je u tijeku velika operacija kojoj je cilj spriječiti palestinskeraketne napade na izraelske mete.
JABALIYA, pojas Gaze, 29. rujna 2004. (Hina/AFP) - Izraelski vojnici ubili su u srijedu šestero Palestinaca, od čega četvero u pojasu Gaze gdje je u tijeku velika operacija kojoj je cilj spriječiti palestinske raketne napade na izraelske mete.

Izraelska vojska rasporedila se na sjeveru pojasa Gaze, kod mjesta Beit Lahya, Jabaliya i Beit Hanun. U akciji pokrenutoj u utorak navečer ubijeno je troje Palestinaca, među kojima i jedan pripadnik Hamasa. Ozlijeđeno je 17 ljudi.

U sukobu izraelskih vojnika i djece koja su na njih bacala kamenje u blizini židovskog naselja Netzarim, južno od Gaze, ubijen je pak jedan 13 godišnji dječak.

Na Zapadnoj obali izraelski su vojnici ubili još dvoje Palestinaca. Jedan od njih, ubijen u Nablusu, bio je traženi član Brigada mučenika al-Aqse.

Izraelska vojska povukla se jutros iz Jenina u kojem je u sklopu dvodnevne akcije ubijeno dvoje Palestinaca, 20 je ozlijeđeno, a stotinjak uhićeno.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙