FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

LONDON: NARUČI, POTPIŠI, PA TEK ONDA JEDI

LONDON, 29. rujna 2004. (Hina) - Ekskluzivni restoran u londonskomDocklandsu traži da gosti koji naručuju "krvavi" kosani odrezakpotpišu izjavu kojom se obvezuju da neće tužiti restoran u slučajutrovanja hranom, objavio je u srijedu britanski tjednik Lawyer.
LONDON, 29. rujna 2004. (Hina) - Ekskluzivni restoran u londonskom Docklandsu traži da gosti koji naručuju "krvavi" kosani odrezak potpišu izjavu kojom se obvezuju da neće tužiti restoran u slučaju trovanja hranom, objavio je u srijedu britanski tjednik Lawyer.

Tu izjavu, navodi tjednik, moraju potpisati i šef sale i voditelj restorana.

Prvorazredni gurmanski odrezak naplaćuje se čak 12 funti, ali gost ga ne može dobiti prije potpisivanja izjave budući da uprava restorana "ne može preuzeti odgovornost za tako pripremljeno mljeveno meso i preporučuje da kosani odresci budu srednje ili jače pečeni".

Politika restorana izašla je na svjetlo dana kada je odvjetnik Tim Sanders dobio izjavu na potpis nakon što je naručio takav odrezak. "Strah od tužbe sve je bizarniji i ovo je samo posljednji primjer toga. To postaje smiješno", rekao je on za časopis.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙