FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ČETVEROSATNA DRAMA BRITANCA KOJI JE MISLIO DA JE NAŠAO MINU

LONDON, 15. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Drama Britanca, oca peterodjece, koji se prestrašio da je u vrtu iskopao detonator mine izDrugoga svjetskog rata, sretno je završila kad mu je pirotehničarobjasnio da je zapravo riječ o dijelu staroga automobila.
LONDON, 15. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Drama Britanca, oca petero djece, koji se prestrašio da je u vrtu iskopao detonator mine iz Drugoga svjetskog rata, sretno je završila kad mu je pirotehničar objasnio da je zapravo riječ o dijelu staroga automobila.

Četrdesetogodišnji David Page uvčrstio je selotejpom "detonator" za palac, slobodnom rukom uspio je dohvatiti mobitel i nazvati policiju. Poslušao je savjet da zakopa minu i desnu ruku u pijesak kako bi ublažio detonaciju. Cijelo ga je to vrijeme hrabrila žena koja ga nije htjela ostaviti samog.

Kad su pirotehničari napokon stigli, objasnili su mu da u ruci drži dio Citroenova ovjesa.

"Plakao sam i nisam znao što bih. Bojao sam se da ću se, pustim li gumb, razletjeti u tisuće komada", rekao je Page koji je u vrtu iskopao jajolik predmet.

Ne razmišljajući pritisnuo je gumb, a onda mu je sinulo da možda u ruci drži detonator. Poziv policiji preusmjeren je vojsci, a pirotehničari su mu savjetovali da ni u kojem slučaju ne miče prst - i tako je počela četverosatna drama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙