FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pula: obustavljena potraga za Austrijankom

PULA, 29. rujna(Hina) - Nakon pet dana danas je obustavljena potraga zanestalom 49-godišnjom austrijskom državljankom Angelom Frank, koja jeu petak, 24. rujna, oko 21 sat, dok je spašavana s jahte "Adax", palau more.
PULA, 29. rujna(Hina) - Nakon pet dana danas je obustavljena potraga za nestalom 49-godišnjom austrijskom državljankom Angelom Frank, koja je u petak, 24. rujna, oko 21 sat, dok je spašavana s jahte "Adax", pala u more.

U Nacionalnoj središnjici za usklađivanje traganja i spašavanja na moru u Rijeci kažu da je o obustavi potrage odlučeno u suradnji s talijanskom obalnom stražom.

Angela Frank pala je u more za olujnog nevremena, kad je troje ljudi s jahte spašavano i prebacivano na grčki brod koji im je pritekao u pomoć.

Tijelo utopljenice uočeno je u moru iz zrakoplova 26. rujna, ali ipak nije pronađeno pa je tri dana nakon nestanka bilo odlučeno da se potraga obustavi. No onda je jahta "Adax" pronađena u blizini talijanske obale, pa je potraga u suradnji s talijanskim vlastima nastavljena do sinoć u 18 sati, no neuspješno.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙