FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pronađena jahta nedaleko od Ravenne

PULA, 27. rujna 2004. (Hina) - U blizini talijanske obale nađena jejahta Adax s koje je u petak navečer u more pala austrijskadržavljanka, za kojom se od tada bezuspješno traga, doznaje se uNacionalnoj središnjici za usklađivanje spašavanja na moru u Rijeci.
PULA, 27. rujna 2004. (Hina) - U blizini talijanske obale nađena je jahta Adax s koje je u petak navečer u more pala austrijska državljanka, za kojom se od tada bezuspješno traga, doznaje se u Nacionalnoj središnjici za usklađivanje spašavanja na moru u Rijeci.

Današnja potraga za tijelom nesretne Austrijanke 49-godišnje Angele Frank obustavljena je oko 17 sati. Iako je bilo odlučeno da će se potraga konačno prekinuti jer su od nesreće prošla tri dana i tri noći, nakon pronalaska jahte odlučeno je da se ipak nastavi i sutra, ali u talijanskom moru. U koordinaciji s talijanskim vlastima, u potragu će se uz hrvatske brodove uključiti talijanski zrakoplov ili helikopter.

Tijelo utopljene Austrijanke uočeno je jučer iz zrakoplova na 30 milja jugozapadno od Pule blizu talijanske granice.

Jahtu Adax danas je u 15 sati na 13 milja od talijanskog grada Cesenatico nedaleko od Ravenne našao talijanski brod "Lince".

Kako se doznaje, jahta je imala slomljen jarbol i nije pretrpjela veća oštećenja, a nakon pronalaska dotegljena je u Ravennu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙