FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: SPORT U 12,30 SATI

ZAGREB, 29. rujna 2004.(Hina) - Objavljujemo pregled važnijih događajado 12,30 sati:
ZAGREB, 29. rujna 2004.(Hina) - Objavljujemo pregled važnijih događaja do 12,30 sati:

ZAGREB/SEUL - Hrvatske tenisačice Silvija Talaja i Sanda Mamić plasirale su se u četvrtfinale WTA turnira u Seulu, koji se igra za nagradni fond od 140.000 dolara. Talaja je u 2. kolu svladala Japanku Yoshidu. Hrvatska tenisačica izgubila je prvi set, ali je nakon toga bila uvjerljiva, a odlučujući set dobila je bez izgubljenog gema. Bio je ovo njihov treći dvoboj i druga pobjeda Talaje. Hrvatsku tenisačicu u četvrtfinalu očekuje Poljakinja Marta Domachowska, koju je Talaja pobijedila prošle godine u 1. kolu turnira u Sopotu. Devetnaestogodišnja Sanda Mamić osvetila se Kolumbijki Castano za prošlogodišnji poraz, svladavši je u 2. kolu sa 7-5, 6-4. Za prolaz u polufinale Mamić će igrati protiv pobjednice dvoboja između Japanke Fujiware i Luksemburžanke Kremer.

2. KOLO:

Sanda Mamić (HRV) - Catalina Castano (KOL) 7-5, 6-4

Silvija Talaja (HRV) - Yuka Yoshida (JAP) 4-6, 6-3, 6-0

BERLIN - Vratar minhenskog Bayerna i njemačke reprezenatacije Oliver Kahn izjavio je za tjednik Sport-Bild kako je spreman produžiti ugovor s bavarskim klubom do 2008. "Više ne razmišljam o okončanju karijere nakon SP-a 2006. Gladan sam nogometa i uspjeha, i spreman sam produžiti ugovor s Bayernom do 2008.", kazao je 35-godišnji Kahn, koji je još ovog ljeta najavljivao odlazak u inozemstvo. Važeći ugovor Kahna veže uz Bayern do 2006., uz godišnju plaću od četiri milijuna eura. Kako bi pokazao odanost klubu Kahn je spreman produžiti ugovor i za manju plaću. "Ako mogu doprinjeti da dođemo do dogovora, što se mene tiče ne moramo čak ni razgovarati o financijskim detaljima", dodao je najbolji vratar SP-a 2002. Kahn je u Bayernu već deset godina i za to je vrijeme osvojio pet naslova državnog prvaka, tri njemačka kupa, Ligu prvaka i Kup Uefa.

MANCHESTER - Najveća zvijezda prijelaznog roka u Engleskoj Wayne Rooney vratio se na teren nakon ozljede stopala na fenomenalan način, postigavši "hat-trick" u susretu Lige prvaka protiv Fenerbahčea. Za igru 18-godišnjeg napadača Manchester Uniteda svi su bili puni hvale, a posebno njegov kolega iz napada Nizozemac Ruud van Nistelrooy. "Pokazao je nevjerojatan karakter. Tek mu je 18 godina i pred njim je velika budućnost. Ako nastavi ovako vjerujem da će srušiti sve klupske rekorde", kazao je Van Nistelrooy. Manchesterov rekorder po broju prvenstvenih pogodaka je legendarni Bobby Charlton, koji se 199 puta upisao u strijelce.

MADRID - Sinoćnja pobjeda 4-2 protiv Rome u Ligi prvaka, i to nakon što su gubili 0-2, napunila je optimizmom trenera Real Madrida Mariana Garciju Remona. "Ova pobjeda puno znači za samopouzdanje igrača. Pobijediti Talijane nakon što gubiš 0-2, a oni se brane sa osam igrača, veliki je rezultat. Igrači su pokazali srce i karakter, ali još me više veseli to da smo igrali odličan nogomet", kazao je Remon. Zadovoljan je bio i Realov veznjak David Beckham. "Posljednja dva tjedna bila su izuzetno teška i zato je ova pobjeda još značajnija. Gledatelji su željeli vidjeti momčadski duh i mislim da smo ga pokazali protiv Rome. Prvih 20 minuta bili smo nervozni, ali nakon toga mi smo bili ti koji su diktirali tempo. Mislim da bi u idućim utakmicama trebali biti opušteniji", rekao je Beckham.

ZAGREB -Rezultati 2. kola nogometne Lige prvaka:

SKUPINA A

MONACO - DEPORTIVO LA CORUNA 2:0 (Mohamed Kallon 5, Javier Saviola 10)

OLIMPIAKOS PIREJ - LIVERPOOL 1:0 (Ieroklis Stoltidis 17)

SKUPINA B

DINAMO KIJEV - BAYER LEVERKUSEN 4:2 (Diogo Rincon 30, 69, Florin Cernat 73, 90+2/Andriy Voronin 59, Jens Nowotny 68)

REAL MADRID - ROMA 4:2 (Raul 38, 72, Luis Figo 53-11m, Roberto Carlos 79/Daniele De Rossi 3, Antonio Cassano 22)

SKUPINA C

BAYERN MUENCHEN -AJAX AMSTERDAM 4:0 (Roy Makaay 28, 44, 52-11m, Ze Roberto 55)

JUVENTUS TORINO - MACCABI TEL AVIV 1:0 (Mauro Camoranesi 37)

SKUPINA D

MANCHESTER UNITED - FENERBAHČE ISTANBUL 6:2 (Ryan Giggs 7, Wayne Rooney 17, 28, 54, Ruud van Nistelrooy 78, David Bellion 81/Marcio Nobre 46, Tuncay Sanli 59)

SPARTA PRAG - OLIMPIQUE LYON 1:2 (Tomas Jun 7/Mickael Essien 25, Sylvain Wiltord 58)

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙