FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IRAK: NOVE ŽRTVE U SUNITSKOM UPORIŠTU RAMADIJU

RAMADI, 25. rujna 2004. (Hina/AFP) - Napetost je i dalje vladala usubotu u pobunjenoj sunitskoj utvrdi u gradu Ramadi, zapadno odBagdada, gdje je najmanje jedan Iračanin ubijen, a dvojica su ranjenau sukobima s američkim marincima, doznaje se iz policijskih ibolničkih izvora.
RAMADI, 25. rujna 2004. (Hina/AFP) - Napetost je i dalje vladala u subotu u pobunjenoj sunitskoj utvrdi u gradu Ramadi, zapadno od Bagdada, gdje je najmanje jedan Iračanin ubijen, a dvojica su ranjena u sukobima s američkim marincima, doznaje se iz policijskih i bolničkih izvora.

Trgovine su bile zatvorene, a ulice prijestolnice u pokrajini Al-Anbar opustjele, jer su se njezini stanovnici sakrili iz straha da budu upleteni u sporadične sukobe između naoružanih pobunjenika i marinaca, javljaju agencije.

Napetost je u Ramadiju bila vidljiva još u petak, kada su se čule eksplozije, a stanovnici su pozvani da ostanu u svojim domovima, dok su američke snage okružile središte grada.

Gradovi Ramadi i Falluja smatraju se središtem sunitske pobune, gdje američka vojska redovito provodi operacije u potrazi za pobunjenicima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙