FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatska Kostajnica: Revija dokumentarnoga filma "Gordan Lederer"

ZAGREB, 28. rujna 2004. (Hina) - U Hrvatskoj Kostajnici u subotu će seodržati Prva revija dokumentarnog filma "Gordan Lederer" o temiarheologije, koju priređuju grad Hrvatska Kostajnica i Pučko otvorenoučilište.
ZAGREB, 28. rujna 2004. (Hina) - U Hrvatskoj Kostajnici u subotu će se održati Prva revija dokumentarnog filma "Gordan Lederer" o temi arheologije, koju priređuju grad Hrvatska Kostajnica i Pučko otvoreno učilište.

Na reviji koja se održava u Hrvatskom domu pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture prikazat će se filmovi "Posljednji Frankopan - Laval Nugent" i "Prizidnice - svetišta na osami" Srđana Segarića, "Tajanstveni srednji vijek; Seksualnost" Božidara Domagoja Burića, "Veličina obiteljskoga grba" Mladena Trnskog i "Uvozne vrane" Gorana Devića koji je nagrađen na Danima hrvatskog filma i ovogodišnjemu Sarajevskom filmskom festivalu.

Najbolji debitant dokumentarnog filma povijesno-arheološke teme bit će proglašen 3. listopada navečer, a nakon toga u zidinama staroga grada Zrinskoga bit će prikazan igrani film Branka Ivande "Konjanik".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙