FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MOGUĆEG MINISTRA POLICIJE UGRIZAO POLICIJSKI PAS

BUDIMPEŠTA, 28. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Policijski pas ugrizao jetijekom sukoba nogometnih navijača i policije Laszla Tollera,političara kojeg mediji spominju kao novog mađarskog ministraunutarnjih poslova, objavila je nacionalna novinska agencija.
BUDIMPEŠTA, 28. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Policijski pas ugrizao je tijekom sukoba nogometnih navijača i policije Laszla Tollera, političara kojeg mediji spominju kao novog mađarskog ministra unutarnjih poslova, objavila je nacionalna novinska agencija.

Toller, sada obnaša dužnost gradonačelnika Pećuha, a predsjednik je i prvoligaškog nogometnog kluba koji je u nedjelju gostovao u Kaposvaru i izgubio 2:1.

Policija je intervenirala nakon što su gostujući navijači u poluvremenu počeli bacati stolice na teren. Gradonačelnik i klupski čelnik pokušao je umiriti fanove, no policijski ga je pas ugrizao za ruku.

Prema pisanju medija Toller bi ovih dana mogao postati ministar unutarnjih poslova u novoj, socijalistima predvođenoj, vladi premijera Ferenca Gyurcsanya.

Mnogi navijači Pećuha zbog manjih su ozljeda nakon incidenta zatražili liječničku pomoć, no Toller nije želio bolnički tretman.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙