FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: U MELBOURNU SVE VIŠE STARIJIH AUSTRALACA ROĐENIH U HRVATSKOJ

ZAGREB, 27. rujna 2004. (Hina) - Kako prenosi melbournski dnevnik TheAge, po izvješću australskog instituta zdravlje i socijalnu skrb brojstarijih građana porijeklom iz zemalja koje ne pripadaju engleskomgovornom području u Melbournu će značajno porasti do 2011. godine, apredviđa se da će najbrže rasti populacija starijih građana rođenih uHrvatskoj.
ZAGREB, 27. rujna 2004. (Hina) - Kako prenosi melbournski dnevnik The Age, po izvješću australskog instituta zdravlje i socijalnu skrb broj starijih građana porijeklom iz zemalja koje ne pripadaju engleskom govornom području u Melbournu će značajno porasti do 2011. godine, a predviđa se da će najbrže rasti populacija starijih građana rođenih u Hrvatskoj.

Do 2011. godine, u Melbournu će 38 posto starijih od 65 godina biti porijeklom iz zemalja koje ne pripadaju skupini koju čine područja Velika Britanije na kojima se govori engleski, Novi Zeland, Irska, Sjedinjene Države i Kanada, navodi list. Italija i Grčka najčešće su zemlje rođenja u toj populaciji a, po izvješću, do 2011. godine skupina starijih ljudi rođenih u Hrvatskoj najbrže će rasti, bilježi list.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙