FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

INDONEZIJA NIJE ZABRINUTA ZBOG AUSTRALSKIH RAKETA

DŽAKARTA, 30. kolovoza 2004. (Hina/dpa) - Odluka Australije da nabavinajmodernije krstareće rakete ne predstavlja prijetnju Indoneziji,izjavio je u ponedjeljak načelnik glavnog stožera indonezijske vojskegeneral Endriartorno Sutarto.
DŽAKARTA, 30. kolovoza 2004. (Hina/dpa) - Odluka Australije da nabavi najmodernije krstareće rakete ne predstavlja prijetnju Indoneziji, izjavio je u ponedjeljak načelnik glavnog stožera indonezijske vojske general Endriartorno Sutarto.

"Suvereno je pravo Australije razvijati vlastiti obrambeni sustav na temelju svojih procjena. Indonezija ne gleda na to kao na prijetnju", izjavio je on.

Endriartorno Sutarto je rekao da Indonezija treba razvijati dobre veze s Australijom kako bi se uklonili svi mogući nesporazumi i povećalo razumijevanje između dviju država.

Australija je prošlog tjedna objavila da će potrošiti 319 milijuna dolara kako bi svoje zrakoplove F/A-18 Hornet i AP-3C Orion naoružala projektilima koji mogu pogađati ciljeve do 400 kilometara udaljenosti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙